Tuesday, November 27, 2007

metsapoolelistis lapsehoidjaotsing / advenditöötoad / sidumistuba / piparkoogihommik / villatekitegu

kallid metsapoolsed
(avituse listi teadmiseks)

Arengu Keskuses Avitus tegutsev emade ja tulevaste emade tugirühm otsib LAPSEHOIDJAT rühmas osalejate lastele rühma toimumise ajal teisipäevahommikuti. Brutotasu 40 kr / tund. Võib olla koos oma lapsega. Kuulutus http://arengukeskusavitus.blogspot.com/2007/11/otsime-lapsehoidjat-rhma-ajaks.html .
Oleme tänulikud nii igasuguse huvitundmise, info levitamise kui soovituste üle, kus veel infot levitada. Asjaga on hirmus kiire, sest HMN-i toetuse saanud projekti järgi peaks meil lapsehoidja tegutsema juba novembri algusest :)

Ühtlasi anname teada tulevatest üritustest:
- piparkoogihommik T 3.12 http://arengukeskusavitus.blogspot.com/2007/11/piparkoogihommikuidee-312.html
(tasuta, registreerumine vajalik)
- advenditöötoad / padjaklubi pühapäevahommikuti 2.12 ja 9.12 http://arengukeskusavitus.blogspot.com/2007/11/advendittoad-padjaklubi.html
(tasuta, registreerumine soovitav)
- tugirühma kohtumised teisipäevahommikuti, sh T 11.12 villateki meisterdamine http://arengukeskusavitus.blogspot.com/2007/11/tekitegu-11-detsembril-paralleelselt.html (tugirühm tasuta ja registreerimiseta, tekivill tasu eest ja registreerimisega)
- sidumistoa lapsekandmise algkursus P 16.12 http://arengukeskusavitus.blogspot.com/2007/11/sidumistoa-lapsekandmiskursused-ja.html (tasuline, registreerumine vajalik)

päikest

katt...
emade ja tulevaste emade tugirühma vedaja

käesolev teade on avalikult kättesaadav avituse blogis

No comments: