Tuesday, November 13, 2007

emade ja tulevaste emade tugirühmas osalenutele

kallid
Arengu Keskuses Avitus emade ja tulevaste emade tugirühmas osalenud
ja oma meiliaadressi meie albumisse kirjutanud
(ja teadmiseks Avituse infolisti ja blogisse)

Meil on heameel teatada, et oktoobri jooksul käis meie rühma erinevatelt üritustelt läbi (ja jättis oma nime meie albumisse) 20 erinevat ema.
Alates novembrist toetab meie rühma tegevust Hasartmängumaksu Nõukogu.

Sel pühapäeval 18. novembril toimub Avituses Sidumistoa lapsekandmiskoolitus. Info http://arengukeskusavitus.blogspot.com/search/label/sidumistuba . Teretulnud nii osalejad kui abi info levitamisel.

Üks meie rühmaliige palub abi Tartu Ülikooli psühholoogia instituudi üliõpilaste poolt kursuseprojekti raames koostatud grupikäitumise küsimustikule vastamisel. Küsimustik on kättesaadav aadressil http://www.eformular.com/guljajev/grupikaitumine.html , lähemat infot võib küsida piret7@ut.ee .

Info meie tugirühma tegemistest ja tulevatest üritustest-teemadest on kättesaadav Avituse blogis aadressil http://arengukeskusavitus.blogspot.com .

Soovi korral on kõigil rühmades osalejatel võimalus ühineda ka Avituse infolistiga aadressil http://health.groups.yahoo.com/group/avitus .

Emade rühmade liikmete infoleht on kättesaadav aadressil http://docs.google.com/Doc?id=dgx96s9j_272hj6535 .

Kui keegi Teist EI soovi rohkem meiepoolseid e-kirju saada, siis palun andke sellest teada minule aadressil katrin.lumberg@gmail.com.
Hetkel panin kõik aadressid bcc reale, sest ma ei ole kõigilt küsinud nõusolekut nende meiliaadresside teistele avaldamiseks.

päikest

katt...
rühmavedaja

käesolev kiri on avalikult kättesaadav Avituse blogis aadressil http://arengukeskusavitus.blogspot.com/2007/11/emade-ja-tulevaste-emade-tugirhmas.html

No comments: