Tuesday, November 13, 2007

advenditöötoad / padjaklubi


Detsembri kahel esimesel pühapäeva ennelõunal on Avituses kõigest kättesattuvast jõulukaunistuste valmistamise töötoad (mida võib ühtlasi lugeda käsitöötubade alguseks), kuhu on oodatud kõik Avitusega vähegi seotud tegelased koos perede-sõpradega. Meisterdamise ajal saab õppida salme ja laule, kui keegi raatsib oma varamust midagi ka teistele õpetada. :) Kaunistused-kingid-kaardid võib pärast jätta Avituse kuuse ja jõulupeo jaoks või koju kaasa võtta. Samuti on neis töötubades osalejad ja Avituse jõulupeole kaasaaitajad oodatud ka Avituse jõulupeole.

Meisterdamistuppa võiks igaüks kaasa võtta kõike, mis talle kodus näppu jääb ja mille kohta tundub, et seda saaks meisterdamisel kuidagi ära kasutada. Paber, käärid, liim alustuseks ja käbid, traadijupid, paelad, vanad postkaardid, kleepsud, nööbid, korgid, topsid, katkised kuuseehted ja mis iganes veel üldse ette jääb, sinna otsa.

Mõni küpsetis, õun või rosin võiks ehk ka tee kõrvale olla.

Enda tulekust võiks teada anda käsitöötoaprojekti vedajale Anne-Ly Rõugule (ehk Lu-le) aadressil sidumistuba@gmail.com või telefonil 56 577 447.

Pildil erinevatest näppujäänud tekstiilijuppidest meisterdatud jõulukalender...

No comments: