Tuesday, October 16, 2007

emade ja tulevaste emade tugirühma tegemised oktoobris 2007

Emade ja tulevaste emade tugirühm kohtub Arengu Keskuses Avitus alates oktoobrist 2007 teisipäeviti kell 10.30-12.00.
Oktoobri kahel esimesel teisipäeval tutvustasid Katrin, Anu ja Anneli kahele uuele huvilisele meie tegevust ja ideid.

16. oktoobri rühma ajal viis Anne-Ly (aka Lu) läbi esimese Sidumistoa kursuse kümnekonnale lapsekandmishuvilisele. Plaanime Sidumistoa kursusi Avituses regulaarselt jätkata.

Järgmisel teisipäeval 23. oktoobril korraldab Janne Ving (http://refleksoloog.janne.googlepages.com, http://sasu666.googlepages.com/) rühma emmedele lihavalmistamiskursuse. Kuna köögis väga paljudele ruumi ei jätku, siis väga rohke osavõtusoovi korral saab paluda Jannet sama töötuba korrata. Kes kööki ei mahu, on oodatud teisele korrusele muid asju arutama. Kes on huvitatud kas töötoas osalemisest või sinna mittemahtumisel ka lihtsalt pärast söögi söömisest, palun andke oma osalemisest teada aadressil refleksoloog.janne@gmail.com, Janne teab siis, kui palju midagi osta. Kes valminud hõrgutist süüa soovivad, neil palume kaasa võtta materjalitasu, mis on umbes 25 krooni.

Kuna lastehoiu lastel tuleb söögiaeg 11:30 paiku, toimub järgmise teisipäeva kohtumine tavalisest rühmaajast pool tundi varem ehk 10:00-11:30.

Emmederühma ajal toimuvad koolitused on reeglina tasuta, nii ka Sidumistuba ja Janne kokkamine. Kui keegi siiski soovib kohe, ülehomme või poole aasta pärast mõne tasuta kursuse eest rahaliselt tasuda (näiteks siis, kui ta on jõudnud järeldusele, et sellest kursusest oli talle nii suur abi, et lihtsalt tahaks õpetajat just sel kombel tänada), siis ka see on võimalik. Igalt kursuse korraldajalt saab küsida, kuidas talle see raha edasi anda.

No comments: