Thursday, August 21, 2008

Loovustoas 31. augustil kaks töötuba

Kell 10.00-12.30

NAINE NAGU SA OLED

Me kõik oleme teel. Igas oma elu hetkes. Oma tegemistes, oma rollides, oma unenägudes, oma suhetes. Meis kõigis on palju erinevaid pooli. Mõned neist ei ilmuta end meile kunagi, kui me ei vaata enda sisse, ei kuulata, ei meenuta oma tüdrukupõlve unistusi ja ei ava ennast lihtsalt olemisele ja olemise rõõmule. Võta tulles kaasa oma kirkaimad tüdrukupõlve unistused ja eneseotsimise ind. Muu sünnib kohapeal.

Töötoas otsime ja leiame ennast mõttevahetuse, loovusharjutuste, liikumise, joonistamise jm läbi. Teeme ka Th. Gimbeli individuaalse värvitesti isiksuse olemuse, hetkeseisu ja suundumuste kohta.

Töötoa viib läbi Kene Truve, CP of Psychodrama, rühmaterapeut ja täiskasvanute koolitaja, klaasikunstnik.

Väikelaste emmedel palume tulla seekord ilma lasteta, et oleks võimalik rahulikult muust maailmast eralduda ja iseendasse vaadata. Päris väikesed kandelinades tibud, kes emmedega ju alles osaliselt ühes tükis, võivad kaasas olla.

Palun osalejail registreeruda tel 56 577 447 (Anne-Ly) või annerouk@avitus.eeThis email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

____________________

Kell 13.30-15.30

AKNAKAUNISTUSTE KLAASALUSTE RAAMIMINE

Pane selga riided, mis ei karda määrdumist!

Kui Sul on olemas oma jootekolb ja saad selle kaasa võtta, palun anna sellest registreerumisel teada!

Kuna vajaminevate töövahendite ja materjalide hulk sõltub osalejate arvust, palun kindlasti eelnevalt registreeruda tel 56 577 447 (Anne-Ly) või annerouk@avitus.ee


This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

Varem tehtud tööde pildid on üleval aadressil http://picasaweb.google.com/sidumistuba

No comments: