Monday, December 3, 2007

9.12 advenditöötuba Uuskasutuskeskuse keskkonnaklassis

Järgmisel pühapäeval 9.12.2007 kell 11-15 teevad Katt ja Lu jõuluhõngulist käsitöö ja meisterdamise töötuba Uuskasutuskeskuse Uus-Sadama kaupluse keskkonnaklassis. Kõik on teretulnud osalema tasuta ja eelregistreerimiseta. Seoses sellega ei ole meid samal ajal Avituses advenditöötuba tegemas, aga kui keegi ikkagi tahaks sel päeval just Avituses mitte Uuskasutuskeskuses meisterdada, siis andke ikka teada Lu-le aadressil sidumistuba@gmail.com või telefonil 56 577 447.

Uuskasutuskeskuse kirbuturu info http://www.uuskasutus.ee/kirbuturg.html

Seekordne kirbuturg on jõuluhõnguline – koostöös Arengu Keskusega Avitus (www.avitus.ee) toimub Uuskasutuskeskuse keskkonnaklassis töötuba, kus juhendajate abiga saab meisterdada jõulukaunistusi, kingikotte ning pisikesi kingitusi. Meisterdada saab näiteks kasutatud riietest, nööpidest, tualettpaberirullide torudest, vanast tapeedist, ajalehtedest, värvilisest paberist, kasutatud pakenditest, lõngajuppidest, vanadest CD-plaatidest ja üldse kõigest, mida äraviskamise asemel millekski toredaks muuta saab.

Materjalid-töövahendid on kohapeal olemas, kuid neid võib ka ise kaasa tuua (näiteks paar vana CD-plaati või tualettpaberirulli toru, koju vedelema jäänud ja selge värvi kaotanud plastiliinikänkra, pooliku liimipulga, fooliumi, paelajuppe, pärleid, käbisid vms).

Töötuppa on oodatud meisterdama kõik huvilised vanusest ja soost olenemata. Eriti tore oleks, kui osalejad ka oma oskusi, kogemusi ja nippe jagaksid.

Töötoa eesmärgiks on juhtida tähelepanu jõuludega seotud suurele tarbimishullusele ning suunata inimesi mõistvale tarbimisele.


1 comment:

Katrin said...

ametlikum teatevariant:


Avituse ja Uuskasutuskeskuse koostöös teeme sel pühapäeval 9. detsembril Uuskasutuskeskuse kirbuturu ajal Uuskasutuskeskuse Uus-Sadama kaupluse keskkonnaklassis jõuluhõngulist meisterdamis- ja käsitöötuba. Oodatud on meisterdajad igast soost ja vanuses pisipõnnidest vanaemadeni. Töötoas osalemine ja materjalid on tasuta. Oleme tänulikud, kui saate seda infot levitada oma infolistides.